• Projectborden – bouwborden

  Extra aandacht voor uw project? Onze bouw- en projectborden zijn ideaal om de aandacht te vestigen op uw bouwlocatie nog voordat de eerste paal de grond in gaat. Door de hoge kwaliteit fullcolour bedrukking ziet iedere passant duidelijk dat er gebouwd, verbouwd of gerenoveerd gaat worden.

  Bouwborden zijn een ideaal communicatiemiddel voor makelaars, projectontwikkelaars, gemeenten, bouwbedrijven, aannemers en woningcorporaties. Met aantrekkelijke ontwerp impressies en duidelijke informatie weet iedereen wat er precies gaat gebeuren en welke partijen de werkzaamheden uit zullen gaan voeren.

  Projectborden waar u niet omheen kunt

  Al onze projectborden worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd, ongeacht de afmetingen!
  De projectborden kunnen in elke vorm gefreesd en uit meerdere lagen opgebouwd worden. Zo kunnen we zorgen voor extra diepte of een 3D effect om nog meer aandacht op uw plannen te vestigen. We gebruiken Dibond, Trespa of hout om kwalitatief en duurzaam alle weersomstandigheden te kunnen trotseren.
  Ook spandoeken en meshdoeken inclusief buizenframe of steigerstellages behoren tot de mogelijkheden.

  Staat u op het punt te gaan bouwen, of verdiend uw project gewoon wat extra aandacht? Bij de Letterspecialist beschikken we over alle benodigde kennis en kunde en staan voor u klaar om ons spreekwoordelijke steentje bij te dragen.

  Meer info over Erik Klöpping