Bakkerij Verhoeven Veghel
Bakkerij Verhoeven Veghel

Bakkerij Verhoeven in Veghel heeft haar ambachtelijke bakkerij uitgebreid met een nieuw concept: het Bakkers Café! Hier voel je de combinatie van de ambacht van vroeger en het hippe van nu.

Bij een nieuw concept hoort uiteraard ook nieuwe signing, waar de Letterspecialist voor mocht zorgen! Zo maakten we een schildermal, waarmee de schilder de letters gemakkelijk op de geven kon aanbrengen. Een keertje wat anders dan de doos- en freesletters die we kennen. Super origineel dus en geheel passend bij de nieuwe huisstijl! Ook is deze nieuwe huisstijl doorgevoerd middels logostickers aan de binnen- en buitenzijde van het pand.

De binnenreclame in de patisserie is gemaakt middels stickers die geplaatst zijn op de betegelde wand. Door de stickers in de voegen weg te halen, lijkt het alsof de tekst in de tegels is verwerkt.

Al met al een top project met een fantastisch mooi resultaat!

Stel hier uw vraag
Logo Carglass Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo Driessen Autogroep Logo Engie Logo Ergon Werkmakelaars logo Heijmans Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Minkels Solutions to rely on Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Smurfit Kappa Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Logo Unica Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach Logo Woonpartners