COM4 automatisering

Voor COM4 automatisering heeft de Letterspecialist haar wagenpark geheel in het nieuw gestoken. De COM4 huisstijl daar natuurlijk geheel in doorgevoerd. Tevens hebben we de op hun nieuwe locatie de bewegwijzering geleverd en gemonteerd. Dit bestond uit het beplakken van ramen met kamernamen, bewegwijzering aan het plafond en het leveren van roll-up banners voor de open dag. Dit alls is in korte tijd gerealiseerd om er voor te zorgen dat het geheel klaar was voor de open dag van COM4.

De samenwerking met COM4 heeft de Letterspecialist als bijzonder prettig ervaren. Het eisen en wensenpakket vanuit COM4 was duidelijk en helder en de Letterspecialist heeft dit vertaald naat het geleverde resultaat.

Ook COM4 is content. Marco Burgers namens COM4: “Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, het geheel is binnen de strakke deadline uitgevoerd en kwalitatief voldoet het zeker aan onze verwachtingen. Situaties zijn flexibel opgelost en de communicatie onderling is goed geweest.”

Wij willen daarom COM4 bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en zien uit naar een verdere samenwering in de toekomst!

Stel hier uw vraag
Logo Babydump Logo Best Experience Amazing Logo Beter Bed Logo Carglass Logo Caterpillar Logo COM4 automatisering Logo Continu Logo DAF Logo Driessen Autogroep Logo Engie Logo Ergon Werkmakelaars Logo GE Healthcare logo Heijmans Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Minkels Solutions to rely on Logo Philips Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Shanks Making more from Waste Logo Sijben Wonen Slapen Keukens Logo Smurfit Kappa Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Logo Unica Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach Logo Woonpartners