Mula reclamebureau – Aqualon van Zutphen

In opdracht van onze klant Mula reclamebureau B.V. hebben wij de productie en montage van de complete nieuwe buitenreclame van Aqualon Van Zutphen Installatietechniek mogen verzorgen.

In dit project komen veel soorten buitenreclame aan bod! Zo is de gevel voorzien van verlichte doosletters welke gemonteerd zijn op een frame. Op de koof van het pand is de pay-off zichtbaar gemaakt middels gefreesde acrylaatletters. Ook de reclamezuil en vlaggenmasten zijn door onze monteurs vakkundig in het straatwerk geplaatst. De details zoals het huisnummerpaneel en de logostickers op de roldeuren zijn uiteraard ook niet vergeten! Een wapperende banier maakt het totaalplaatje helemaal compleet.

Wij feliciteren beide bedrijven met dit fraaie project en prachtige resultaat!

 

Stel hier uw vraag

    Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo Driessen Autogroep Logo Engie Logo Ergon Werkmakelaars logo Heijmans Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Minkels Solutions to rely on Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Smurfit Kappa Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Logo Unica Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach Logo Woonpartners