• Emaille panelen

  Deze reclamedrager is op z’n retour! Als leverancier van naam, nummer- en emaille panelen denken wij graag met u mee en hopen wij met een stukje ambachtelijke degelijkheid de wereld een beetje mooier te maken. Onze signs met reliëf hebben een exclusief karakter. De panelen hebben een vrije vormgeving en zijn ‘embossed’. Sommige signs zijn zelfs opgebouwd uit meerdere sign delen. Deze panelen zijn vaak wat groter van formaat en zijn dikker door de samenstelling van verschillende reclame-uitingen of opstaande randen.

  Emaille panelen

  Een emaillelaag heeft verschillende bruikbare eigenschappen: emaille is zeer glad en hygiënisch, het is erg hard, onbrandbaar en duurzaam, het is zeer goed bestand tegen inwerking van chemische stoffen en tegen verkleuring door uv-straling (hoge kleurvastheid). Metaal wordt door de emaillelaag tegen corrosie beschermd. Bij aardewerk wordt de oppervlakte dichter en minder waterdoorlatend, terwijl het ook krasbestendiger wordt. Door toevoeging van gekleurde oxiden wordt de emaillelaag ook decoratief. Metalen die kunnen worden geëmailleerd zijn koper, aluminium, roestvrij en gewoon staal, gietijzer, goud en zilver.

  Nu is het nieuwe vroeger

  Van oudsher heeft emaille een beschermingsfunctie waar in de tegenwoordige tijd vooral de uitstraling aansluit bij de industriële revival. Of u nu terug in de tijd wilt, een bepaald thema voor in uw leef- of werkomgeving wil uitstralen of juist op een unieke manier indruk wil maken. Niks is te gek! U kunt altijd telefonisch of via een email contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Meer info over Heidi van der Kallen