• Labels

  In alle soorten en maten. Van veiligheidssignalisatie, logistieke identificatie tot leidingmarkeringen. Alle labels worden geproduceerd in eigen beheer en voorzien van de correcte coderingen en pictogrammen. Als partner in de bouw- en installatiewereld zijn wij bekend met alle voorkomende mogelijk- en onmogelijkheden. Zo kunnen we voor elk project een passende offerte aanbieden.

  Labels met uw bedrijfsnaam?

  Zoekt u naar een oplossing voor het markeren van producten of voor het aanleggen van een al dan niet geautomatiseerd registratiesysteem. Dan zijn onze labels de perfecte oplossing. Onze ontwerp studio staat tot uw beschikking en gaan direct aan de slag met uw ideeën.

  De labels van de Letterspecialist kunnen in ieder gewenst formaat en op elk gewenst materiaal uitgevoerd worden. Voorbeelden hiervan zijn: kunststof, RVS, koper, stickermateriaal of papier. Onze productieafdeling maakt gebruik van de modernste druk- en nabewerkingstechnieken zodat uw producten geschikt zijn voor alle omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan hittebestendigheid, kras vast en hufterproof.

  Enorm veel mogelijkheden

  Wij denken graag actief mee met u als opdrachtgever mee over het ontwerp, de technische uitvoering en het beste materiaalkeuze. Bij de Letterspecialist bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Aarzel niet om naar de mogelijkheden van onze labels te informeren. U kunt onze orderbegeleiders zijn telefonisch of per mail bereikbaar.

  Meer info over Heidi van der Kallen