• Magneetborden

  U wilt liever geen permanente stickers of belettering op uw voertuigen? Dan zijn onze magneetborden de ideale oplossing. De Letterspecialist vervaardigt magneetborden op maat en bedrukt deze volgens uw specificaties. Mocht u nog niet over een ontwerp beschikken, dan staat onze ontwerp studio natuurlijk voor u klaar.

  Magneetborden voor promotionele doeleinden

  Bent u op zoek naar een custom whiteboard? Wij maken ze voor u op maat met het door u gewenste beeld. Met onze UV-printers kunnen we rechtstreeks op diverse harde materialen printen waardoor je een naadloos resultaat krijgt. De magneetborden kunt u beschrijven met whiteboard markers en behangen met alle mogelijke magneetjes. We brengen desgewenst nog een vorm van bescherming aan, dit laminaat zorgt voor een goede anti-kras laag en maakt dat uw print er over jaren nog steeds top uitziet. En de magneten blijven natuurlijk gewoon werken!

  Waar kunt u de magneetplaten voor gebruiken?

  •  Als tijdelijke reclame voor uw voertuigen
  •  Voor uw planborden of aan/afwezigheidsborden
  •  Aankleding voor de stalen kasten in uw kantoor
  •  Als coderingen voor op uw stalen magazijn stellingen

  Altijd handig!

  Wij werken complete planborden, aanwezigheidsborden of andere magnetische ideeën voor u uit. Informeer snel naar de mogelijkheden, of wilt u direct een afspraak met ons inplannen? Dat kan, wij helpen u graag verder!

  Meer info over Michiel Sebregts