• Presentatiematerialen

  Een van onze specialiteiten is het bedrukken en verzorgen van presentatiematerialen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan complete beursstands, presentatiesystemen, losse panelen, lichtbakdia’s, banners, sheets, posters en nog veel meer. Middels onze expertise, materiaalkennis en de modernste print- en afwerkingstechnieken bent u bij de Letterspecialist gegarandeerd van een perfect eindresultaat.

  Uw bedrijf met extra uitstraling!

  Het assortiment aan presentatiematerialen om uw bedrijf, organisatie of product te presenteren is bij De Letterspecialist enorm groot. Het geeft uw winkel, beurspresentatie of bedrijfsinterieur net wat extra uitstraling. Wij zijn vertrouwd met de realisatie van alle hulpmiddelen voor verkooppromotie op de winkelvloer. Maar ook met middelen voor bedrijfs- en productpresentaties op beurzen en evenemententerreinen. Zo hebben wij in de afgelopen jaren diverse partners ondersteunt met materialen op beurzen in binnen en buitenland maar ook hebben wij diverse ondernemers een upgrade in hun onderneming hebben ondergaan en daardoor meer consumenten binnen halen dan normaal en belangrijker dat het betreffende pand of tijdelijke locatie een uitstraling heeft.

  Geïnspireerd door ons assortiment presentatiematerialen?

  Onze presentatiematerialen zijn het middel om gemakkelijk verplaatsbare informatie te geven en vormen de ideale eyecatcher voor uw onderneming. Bent u geïnteresseerd in wat wij nog meer te bieden hebben? Aarzel niet en neem direct contact op met een van onze orderbegeleiders. U kunt ons telefonisch en per mail bereiken.

  Meer info over Erik Klöpping