• Promotiematerialen

  Wilt u iets leuks weggeven met uw eigen naam en tekst erop of gewoon origineel en verrassend uit de hoek komen. Samen met ons orderbureau en ontwerpstudio bedenken wij graag welk medium hier het beste voor ingezet kan worden. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, of u nu een tegel wilt verpakken of een tas wilt graveren, in kleine of juist grote oplage. Een gepersonaliseerd product maakt altijd indruk. De Letterspecialist beschikt over een groot scala aan materialen, productiemiddelen en afwerkingsmethoden om ook uw promotiematerialen een geweldige uitstraling te geven.

  Promotiematerialen op maat

  Met professioneel promotiemateriaal komt u goed voor de dag op bijvoorbeeld een beurs, evenement, opendag of andere bijeenkomst. Of u nu een set pennen wilt graveren, een of meerdere producten wilt voorzien van uw logo of iedere bezoeker van een punt gave afdruk wil voorzien. Uw (toekomstige) klanten zullen door onze unieke artikelen zeker uw bedrijfsnaam onthouden. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in diverse promotie categorieën en verzekeren u van een kwalitatief, sterk en goed product.

  Geïnspireerd?

  Binnen enkele stappen kunt u precies aangeven hoe uw promotie product eruit moeten komen te zien. Na uw akkoord op het digitale ontwerp, zullen wij de promotieproducten gaan produceren. Met het promotiemateriaal van De Letterspecialist bent u verzekert van een verbeterd bereik en naamsbekendheid. Geïnspireerd? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op met een van onze orderbegeleiders!

  Meer info over Michiel Sebregts