• Stickers

  Bij De Letterspecialist produceren we een grote verscheidenheid aan stickers. Dit zijn veelal kwalitatieve hoogwaardige stickers, zoals bijvoorbeeld: sterk hechtende, statisch hechtende of kras-vaste materialen. Het is een ideaal promotiemateriaal, want het kan in elke maat, oplage, vorm en kleur geproduceerd worden. We beschikken over een groot scala aan productiemethoden en kunnen daardoor snel schakelen om aan elke behoefte voldoen. Zowel voor tijdelijke promoties als lange termijn oplossingen, industriële markeringen of veiligheidsvoorschriften hebben wij de juiste materialen en kennis op voorraad.

  Stickers in elk formaat

  Zelfklevende producten op elk gewenst formaat of materiaal. We beschikken over materialen met verschillende lijmlagen die aansluiten bij uw tijdelijke of juist permanente toepassingen. Ook houden we rekening met de ondergrond in verband met de hechting en het vervormen van het zelfklevende materiaal. Zo kunnen de meeste stickers gewoon binnen en buiten geplakt worden, full colour geprint worden en zijn ze scheur en weerbestendig. Stickers hebben evenveel toepassingen als u bedenken kunt. Denk bijvoorbeeld aan een voertuig, raam, vloer, etalage en vrijwel alle beschikbare plaatmateriaal. Wij verzekeren u van een kwalitatief en duurzaam product.

  Onze mogelijkheden zijn eindeloos

  Beschikt u nog niet over een ontwerp? Geen probleem, onze ontwerpers staan voor u klaar en denken graag met u mee. Informeer gerust naar alle onze mogelijkheden.

  Meer info over Michiel Sebregts