• Vlaggen

  Bent u op zoek naar promotiemateriaal om op een leuke manier reclame te maken voor uw merk of product? Dan zijn onze vlaggen de ideale oplossing. De dynamiek van een wapperende vlag heeft een hoge attentiewaarde. Ze zijn niet enkel uitnodigend, ze zijn ook de perfecte blikvanger om uw bedrijf, winkel of merk in de kijker te zetten.

  Weersbestendige vlaggen

  Vlaggen en banieren zijn op grote afstand zichtbaar. Mits u de juiste vorm en kwaliteit kiest, trekt een vlag, banier of beachflag zeker de aandacht van uw gast, bezoeker of klant. Elke situatie vraagt een andere oplossing en de Letterspecialist biedt maatwerkoplossingen voor vlaggen, masten en verlichting.
  Al onze vlaggen zijn leverbaar met elke gewenste mast of voet en worden na een kundig advies zorgeloos op iedere gewenste locatie gemonteerd. U kunt ze bovendien niet alleen plaatsen voor uw bedrijfs- of winkelpand, maar zijn natuurlijk ook te gebruiken voor indoorgelegenheden zoals beurzen of productlanceringen.

  De Letterspecialist beschikt over een complete ontwerp studio om uw idee of ontwerp om te zetten naar een optimaal productiedocument. Wij geven u graag deskundig advies, zodat u het juiste materiaal krijgt om uw bedrijf of evenement de uitstraling te geven die het nodig heeft.

  Neem gerust vrijblijvend contact op met ons verkoop team!

  Meer info over Erik Klöpping