Interieurdecoratie

Interieurdecoratie, één van de expertises van de Letterspecialist, maar wat is er nu allemaal mogelijk? Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over zowel de technische als creatieve know-how welke nodig is voor deze tak van sport. Onze mensen creëren samen met de klant het perfecte plaatje aansluitend bij de visie van hun organisatie!

 

Met interieurdecoratie een aangename werkomgeving

Decoratief plattepeesdoek

Decoratief plattepeesdoek

Bij interieurdecoratie denken wij niet alleen aan het creëren van een inspirerende werkomgeving. Nee, de mogelijkheden en intenties zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan merkbeleving met doorvoer van huisstijl- en logo-elementen waardoor je de echte merkbeleving creëert. Of het nu gaat om uw kantoor, winkel, school of instelling, voor elke doelgroep hebben we een breed assortiment producten.

Uit onderzoek is gebleken dat een inspirerende werksfeer waarbinnen werknemers zich thuis voelen zorgt voor hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Ook binnen het onderwijs zijn verbeteringen van de leerprestaties waargenomen als men keek naar het verband tussen sfeer en omgeving.

 

Speciale technieken binnen interieurdecoratie

Een combinatie van diverse visuele uitingen zorgt vaak voor de perfecte oplossing. Zo maakt de Letterspecialist gebruik van hoogwaardige printmaterialen en beschermingslaminaten, naadloze Artex (behangprint), brandwerende en hufterproof materialen. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan akoestisch absorberende of geur absorberende materialen. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis!

 

Service hoog in het vaandel

Onze monteurs, designers en projectbegeleiders staan voor je klaar. Wij hebben ervaring met grote projecten en complexe planningen en denken graag waar nodig mee voor het perfecte resultaat. Samen met onze designers zorgen we voor een mooi grafisch plaatje van schets tot professionele preview.  We adviseren graag op technisch gebied over materialen en technieken zodat het uiteindelijke resultaat perfect aansluit bij jouw wensen.

 

Plattepeesdoek, de interieurdecoratie van nu!

Verlicht interieurdecoratie

Verlicht plattepeesdoek voor Jamin Delft

Een product waar we echt trots op zijn en wat ook een echte favoriet is bij onze vaste klanten is de plattepeesdoek. Dit systeem is op elk formaat verkrijgbaar, voor binnen of buiten, verlicht en onverlicht. En het is ook nog eens snel en makkelijk te monteren zodat het wisselen van beelden geen enkel probleem vormt. Door het inspannen met de platte pees kan het frame zo worden hergebruikt. Het geprinte doek is volgens B1 norm op brandveiligheid gecertificeerd dus ook op het gebied van veiligheid een topproduct. Doordat er ook een backlit variant van het doek beschikbaar is kunnen we het ook prachtig verlichten zoals op de foto hiernaast.

 

Kenmerken plattepeesdoek:

  • Eenvoudig te monteren aluminium frame
  • Doek is eenvoudig verwisselbaar
  • Hoogwaardige prints met perfecte kleuren
  • Verkrijgbaar in alle formaten