• Aanhangers

  Naast een grote diversiteit aan voertuigen zijn ook aanhangers een ideale manier om uw bedrijf zichtbaar te maken voor een groot publiek. Ze hebben een enorm groot bereik, zelfs als ze stilstaan op een vaste locatie blijven ze uw naamsbekendheid vergroten. Door de afmetingen van de vlakken zijn er ontwerp mogelijkheden te over en kan er van diverse print of folie technieken gebruik worden gemaakt. Door onze ruime ervaring met het ontwerpen in onze studio kunnen wij altijd een passend ontwerp voor u maken.
  Bovendien behouden we alle maat- en lijntekeningen in beheer waardoor deze ook in de toekomst tot uw beschikking staan.

  Welke aanhangwagenbelettering geschikt is voor uw toepassing, is afhankelijk van het type aanhanger en van uw wensen. Wilt u enkel uw eigendom markeren met uw logo, bijvoorbeeld omdat u verhuurder, aannemer of transporteur bent? Of wilt u van uw aanhanger een echte eyecatcher maken.
  De Letterspecialist kent vele oplossingen, variërend van losse beletteringen tot complete wraps.

  Aanhangers in beeld

  Voor de prijs van een advertentie draagt uw aanhanger elke dag opnieuw uw boodschap uit. Zo maakt u een aanhangwagenbelettering tot een zinvolle investering.

  De Letterspecialist verzorgt aanhangwagenbeletteringen voor onder meer verhuurbedrijven, aanhangerbouwers, aannemers, schoonmaakbedrijven, onderhoudsbedrijven, transportbedrijven, koeriersbedrijven, zzp’ers en tal van andere ondernemers.

  Meer info over Erik Klöpping