• Bestelbussen

    Al rijdend uw bedrijf of organisatie promoten? Het bestickeren van uw bus of wagenpark is een van de beste investeringen die u kunt doen om uw naamsbekendheid te vergroten. Bestelbussen lenen zich perfect voor het uitdragen van uw huisstijl. Op de grote vlakken van een bus komen uw huisstijl kleuren en logo natuurlijk optimaal tot hun recht! Samen met onze ontwerpers overleggen we het ontwerp aan de hand van op schaal gemaakte lijntekeningen zodat u van tevoren een reëel beeld krijgt van het eindproduct.

    Bestelbussen in de bocht

    Wilt u ook dat uw mobiele visitekaartje alle aandacht krijgt? Bij de Letterspecialist werken we met de beste snij- en wrap folies, laminaat soorten en bent u ten altijd verzekerd van een duurzaam product. Onze ervaren monteurs voeren de belettering of car wrap uiterst vakkundig en secuur uit zodat u zorgeloos en snel weer de weg op kunt.

    Zodra u de weg op gaat bent u direct zichtbaar en duidelijk herkenbaar voor elke potentiële klant! Of het nu gaat om een sfeerbepalende visual, een duidelijk gecommuniceerde huisstijl of diverse vormen van veiligheidsmarkeringen. De Letterspecialist heeft 25 jaar ervaring en adviseert u graag op het gebied van alle mogelijk- en onmogelijkheden van autobelettering.

    Meer info over Erik Klöpping