• Carwrapping

    Zou u graag uw huisstijl willen doorvoeren middels carwrapping? Of bent u toe aan een nieuwe kleur voor uw auto? Carwrap is een zeer geschikt alternatief voor het spuiten van uw vervoersmiddel. Het is betaalbaar en daarnaast behoudt en beschermt u de originele lak van de auto. Het heeft daarnaast natuurlijk nog vele andere motieven. Mocht u bijvoorbeeld denken aan promotionele doeleinde voor uw (bedrijfs)wagen of wagenpark dan zou u uw huisstijl kunnen doorvoeren door middel van carwrapping.

    Misschien dat u niet uw huisstijl wil tonen, maar een full colour print? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Zelfs op de ramen kunnen we afbeeldingen door laten lopen middels onze one way vision folies. Deze worden veelal gebruikt voor bijvoorbeeld het mee plakken van de achteruit en onttrekken het interieur en eventuele waardevollen materialen aan het zicht. De technische en creatieve mogelijkheden laten zich enkel begrenzen door uw en onze fantasie!

    Geïnspireerd door onze carwrapping?

    Onze ervaren orderbegeleiders adviseren u graag, de ontwerpers kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan en onze vakkundige monteurs zorgen keer op keer voor een verbluffend resultaat. Dus neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor uw voertuig.

    Meer info over Erik Klöpping