• Autobelettering

    Wilt u uw bedrijf op een eenvoudige manier laten opvallen? Dan is uw autobelettering één van de beste opties. Elk type auto kan door ons worden omgetoverd tot een rijdend reclame object. Of het nu gaat om het aanbrengen van een logo tot het aankleden van de gehele auto in uw huisstijl. Met onze expertise, de beste folies en laminaat soorten bent u verzekerd van een duurzaam product.

    Autobelettering voor elk type ondernemer

    Bij de Letterspecialist kun u altijd rekenen op een professionele service. Het beletteren van een auto, een bestelwagen, vrachtauto of compleet wagenpark, ons extreem ervaren montageteam voert de autobelettering altijd op een vakkundige manier uit. We kunnen voor elk type voertuig een passende autobestickering realiseren. Wanneer u zelf geen ontwerp tot uw beschikking heeft kunnen onze grafische medewerkers een ontwerp voor uw voertuig voorstellen. Een bedrijfsnaam, logo, slogan of foto, we kunnen overal mee uit de voeten. Onze ontwerpers maken voor iedere situatie een passend design zodat deze perfect aansluit op uw voertuig of wagenpark. De montage kan in onze productiefaciliteit plaatsvinden of desgewenst op iedere geschikte locatie in binnen en buitenland.

    Als specialist in merkbeleving staan wij u natuurlijk graag bij met passend advies en zijn benieuwd hoe u uw auto een persoonlijke tint geeft.

    Meer info over Erik Klöpping