• Tijdelijke promotie voertuigen

  Als specialist in beletteringen kunnen wij werkelijk elk type voertuig van een tijdelijke of permanente belettering voorzien. Onze tijdelijke promotie voertuigen stellen u als klant instaat om uw voertuig te voorzien van een belettering die simpel afneembaar is. Ook is het mogelijk om een kosten efficiënte belettering voor een eenmalig gebruik te realiseren. Natuurlijk is het bij tijdelijke promotie voertuigen even zo belangrijk dat het eindproduct een even zo duurzame uitstraling heeft als ons normale beletterings traject.

  Efficiënt voor iedereen

  Bij de Letterspecialist kunnen wij ook rekening houden met de tijdelijke aard van een actie of promotie door hierop in te spelen met onze materiaalkennis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met magneetfolie een afneembare promotie te ontwikkelen die keer op keer her te gebruiken is. Deze magneetfolies zijn in verschillende diktes verkrijgbaar en kunnen in elke gewenste vorm gesneden worden.

  Daarnaast zijn onze snijfolies voorzien van een slimme lijm laag die vrijwel overal op te plakken en eenvoudig te verwijderen is. Beide materialen zijn met diverse print- en snijmethoden te bewerken waardoor er weinig onmogelijkheden bestaan voor een perfecte afwerking.

  Sla uw slag

  Onze orderbegeleiders denken graag actief met u mee over het ontwerp, uitvoering en de uiteindelijke montage. We beschikken over ruim 25 jaar ervaring en adviseren u graag op het gebied van alle mogelijk- en onmogelijkheden. Bij de Letterspecialist bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Wilt u uitgebreide informatie mail of bel ons gerust!

  Meer info over Erik Klöpping