• Vrachtwagens beletteren

  Ook voor vrachtwagens en trailers kunt u terecht bij De Letterspecialist. Wij kunnen uw vrachtwagen niet alleen van belettering, full colour of een grote afbeelding voorzien, maar ook kunnen wij de cabine van het voertuig bestickeren of carwrappen. Of u nu een bepaalde kleur of stijl wilt, wij realiseren het voor u!

  Uw Vrachtwagens van reclame voorzien?

  Van ontwerp tot uitvoering, op het gebied van vrachtwagenbelettering leveren wij u een totaalpakket. Wij kunnen u helpen in de ontwerp fase en ontzorgen bij het monteren van de belettering. Hierdoor zijn wij in staat om perfect aan uw wensen te voldoen. Onze vakkundige monteurs gaan vervolgens aan de slag met het ontwerp. Omdat wij met materiaal van hoogwaardige kwaliteit werken, zal uw vrachtwagen er niet alleen professioneel en representatief uitzien, maar ook volledig aan uw verwachtingen voldoen. Wij beletteren vrijwel alles met de beste folies die er zijn en over onze full colour’s komt nog een laminaat overheen zodat uw belettering minder snel beschadigd!

  We helpen u graag op weg

  Onze medewerkers helpen u graag met wat uw wensen zijn voor de vrachtwagen of het wagenpark. Dus heeft u nog vragen, of wilt u direct een afspraak met ons inplannen? Dat kan, wij helpen u verder! Dus wilt u meer zichtbaarheid voor uw bedrijf en uw vrachtwagens neem dan direct contact met ons op!

  Meer info over Martijn Veldhuis