• Zonwering en veiligheidsfolie

  De ontwikkelingen op het gebied van zonwering en veiligheidsfolie zijn erg hard gegaan de afgelopen jaren waardoor er een scala aan nieuwe mogelijkheden is ontstaan. Van blinderend, one way vison, zonwerend, warmte absorberend, enkel- of dubbelzijdig translucent tot veiligheid verhogende materialen. Voor elke mobiele uitdaging bestaat een passende oplossing en wij denken hierover graag met u mee.

  Kwaliteiten van zonwering en veiligheidsfolie

  Een belangrijk punt bij onze werkzaamheden is veiligheid. De Letterspecialist is meer dan bekend met alle toepassingen van zonwering en veiligheidsfolie. Met diverse folie’s kunnenw we de ramen blinderen van elk gewenst voertuig. Of het nou een auto is, een bus of een bestelwagen, onze folie’s zijn geschikt om op elk type glas toegepast te worden.  De veiligheidsfolies zijn beschikbaar in een breed kleuren scala, kwaliteiten en diverse gradatie van lichtdoorlatendheid. De folie’s zijn speciaal ontworpen om bijna alles te weerstaan van doorvallen, vandalisme, inbraak en heftige weersomstandigheden. Het is daarbij ook mogelijk om u gelijktijdig te beschermen tegen zonlicht en uv-straling.

  Veilig op weg

  De Letterspecialist heeft al ruim 25 jaar ervaring en adviseert u graag op het gebied van alle mogelijk- en onmogelijkheden van onze folie’s. Wilt u meer uitgebreide informatie hebben, mail of bel ons gerust! Onze orderbegeleiders staan voor u klaar. Want ook u wilt uw kilometers veilig kunnen rijden, toch?

  Meer info over Michiel Sebregts