Lichtreclame
Uw lichtreclame beletteren met uw huisstijl? Bel de Letterspecialist

Lichtreclame

Er bestaan vele vormen van lichtreclame, maar welke past bij u en uw bedrijf?
Onze doosletters, licht- en doekbakken worden op maat gemaakt en kunnen op veel manier op-, aan of uitverlicht worden. Met altijd als doel het vergroten van de aandacht voor uw merk, pand of locatie.

Lichtreclame maakt uw werk zichtbaar.

Met lichtreclame kunt u de aandacht trekken, een sfeer bepalen of juist subtiele accenten leggen. Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van verlichting, vormen, kleuren, materialen, tijdsschakelaars en duurzaamheid.

Energiezuinig

Met Led licht zorgt u voor een bijzondere en duurzame uitstraling van uw gevelreclame. De led modules zijn flexibel in gebruik en kunnen ook in kleine huisstijlobjecten worden toegepast. LED verlichting is zeer duurzaam en energiezuinig. Vooral het stroomverbruik van led lichten is veel lager, maar ook de duurzaamheid overtreft die van de ouder verlichtingsmethoden.
Sinds enige tijd is het ook mogelijk deze verlichting in diverse kleuren toe te passen, dus ook in die van u!

Bij de Letterspecialist hebben we vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van full service reclame verlichting, in onze showroom hebben we verschillende mogelijkheden voor u opgesteld en u bent van harte welkom deze vrijblijvend te komen bekijken. Onze medewerkers staan in ieder geval voor u klaar met een gedegen advies en een heerlijke kop koffie.

Stel hier uw vraag

    Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo Driessen Autogroep Logo Engie Logo Ergon Werkmakelaars logo Heijmans Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Minkels Solutions to rely on Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Smurfit Kappa Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Logo Unica Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach Logo Woonpartners