Sponsoring

Sponsoring - de Letterspecialist

Alecto Cycling Team

Als partner van het Alecto Cycling Team zijn we trots op de prestaties van dit continentale wielerteam.
Momenteel rijden er 9 capabele renners in het team die een volledig wedstrijdprogramma hebben afgewerkt in 2019. Door een gestructureerd en gebalanceerd programma aan te bieden starten alle renners met evenredige kansen zich sportief te ontwikkelen en succesvol te zijn. Dit wordt begeleid door gediplomeerde coaches, waarbij het uitgangspunt voor de wedstrijdstrategie kwaliteit en inzet op basis van teamwork zijn.

www.alectocyclingteam.nl

LakeBike

Op deze toplocatie tussen Best en Son is de maand juni het toneel van de LakeBike 24 Challenge. Dit is een uniek evenement waarbij deelnemers 24 uur mountainbiken in estafetteteams óf individueel. De grootste uitdaging is niet alleen de snelheid, maar ook je concentratie behouden, het rijden in het donker en je blijven focussen op de andere fanatieke deelnemers. Onafgebroken in estafettevorm zoveel mogelijk ronden rijden gedurende de dag en nacht is zowel mentaal als lichamelijk een flinke opgave!

www.lakebike24.nl

Best MTB route

Best MTB route is de mountainbikeroute in het natuurgebied ‘Het groene woud’ vlakbij Aquabest. In 2013 ontstonden versnipperde initiatieven om deze route te verbeteren. Gemeente Best reageerde als eigenaar van het bos enthousiast op dit burgerparticipatie initiatief en zo werden al snel de versnipperd initiatieven georganiseerd. Daar ontstonden de eerste ideeën om de rode route uit te breiden.

Wat is er bereikt:

  • Meerdere ‘trail maintenance days’
  • Flinke uitbreiding van de vaste route
  • Een goed onderhouden baan
  • Veel flow en fun
  • Duidelijke speelse bewegwijzering

Het beheer is in handen van de Stichting Lakebike.

www.bestmtbroute.nl

Omloop van Valkenswaard

De eerste editie van de ‘De Bruyn Metaal BV – Omloop van Valkenswaard’ deed letterlijk en figuurlijk veel stof opwaaien. Zelden gebeurt het dat een nieuwe wedstrijd zulke lovende kritieken krijgt als de Omloop van Valkenswaard. Vanaf die laatste zondag in augustus heeft de organisatie geen moment stilgezeten! De focus is alweer gericht op de volgende editie die zal plaatsvinden op een ongewijzigd parcours.

www.omloopvanvalkenswaard.nl

Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs *SMO Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners