Alectocyclingteam MTB route Best LakeBike

Sponsoring

Als Partner van het Alecto cycling team zijn we trots op de prestaties van dit continentale wielerteam.
Momenteel rijden er 9 capabele renners in het team die een volledig wedstrijdprogramma in 2019 af zullen gaan werken. Door een gestructureerd en gebalanceerd programma aan te bieden starten alle renners met evenredige kansen zich sportief te ontwikkelen en succesvol te zijn. Dit wordt begeleid door gediplomeerde coaches, waarbij het uitgangspunt voor de wedstrijdstrategie kwaliteit en inzet op basis van teamwork zijn.

www.alectocyclingteam.nl

LakeBike

Op deze toplocatie in tussen Best en Son is in de maand juni het toneel van de LakeBike 24 Challenge. Dit is een uniek evenement waarbij deelnemers 24 uur mountainbiken in estafette teams of individueel. De grootste uitdaging is niet alleen de snelheid, maar ook je concentratie behouden, het rijden in het donker en je blijven focussen op de andere fanatieke deelnemers. Onafgebroken in estafettevorm zoveel mogelijk ronden rijden gedurende de dag en nacht is zowel mentaal als lichamelijk een flinke opgave!

www.lakebike24.nl

Best MTB route

Best MTB route is de mountainbike route in het natuurgebied “het groene woud” vlakbij Aquabest. In 2013 ontstonden versnipperde initiatieven om deze route te verbeteren. Gemeente Best reageerde als eigenaar van het bos enthousiast op dit burgerparticipatie initiatief, en zo werden al snel de versnipperd initiatieven georganiseerd. Daar ontstonden de eerste ideeën om de rode route uit te breiden.

Wat is er bereikt:

  • Meerdere ‘trail maintenance days’
  • Flinke uitbreiding van de vaste route
  • Een goed onderhouden baan
  • Veel flow en fun
  • Duidelijke speelse bewegwijzering

Het beheer is in handen van de Stichting Lakebike.

www.bestmtbroute.nl

Omloop van Valkenswaard

De eerste editie van de De Bruyn Metaal BV – Omloop van Valkenswaard deed letterlijk en figuurlijk veel stof opwaaien. Zelden gebeurt het dat een nieuwe wedstrijd zulke lovende kritieken krijgt als de Omloop van Valkenswaard. Vanaf die laatste zondag in augustus heeft de organisatie geen moment stilgezeten, de focus is alweer gericht op de tweede editie die zal plaatsvinden in 2020 op een ongewijzigd parcours.

www.omloopvanvalkenswaard.nl

Stel hier uw vraag

    Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo Driessen Autogroep Logo Engie Logo Ergon Werkmakelaars logo Heijmans Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Minkels Solutions to rely on Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Smurfit Kappa Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Logo Unica Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach Logo Woonpartners