Akoestische panelen

Wilt u de akoestiek in een ruimte verbeteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse decoratieve oplossingen die niet alleen uw interieur verfraaien, maar ook een oplossing bieden voor een akoestische uitdaging.

Decoratie uit PET-vilt

De mogelijkheden van PET-vilt zijn eindeloos! Deze panelen zijn gemaakt van recyclede PET-flessen en zorgen voor een hoge akoestische demping. Dankzij de beschikbaarheid van meer dan 30 kleuren, kunnen we hier de mooiste decoraties van maken. De gekleurde panelen kunnen in vormen worden uitgesneden en zelfs voorzien worden van een full colour print. Zo is er altijd een variant die past bij uw bedrijfsruimte en interieur.

Gerecyclede spijkerbroeken als oplossing

Verbeter de akoestiek met een akoestisch fotopaneel. Dit akoestische materiaal is geproduceerd van gerecyclede spijkerbroeken, gaaf hè! Zo is het niet alleen een decoratieve en praktische oplossing, maar ook enorm duurzaam. Het materiaal wordt direct geprint, wat zorgt voor een mooi textielachtig effect. De prints worden voorzien van een strakke lijst en zijn direct klaar voor montage.

Akoestisch textielframe

Het frame kan tevens voorzien worden van een akoestische mat, welke achter het doek geplaatst wordt. Deze oplossing draagt bij aan een aangenamere akoestiek in een ruimte. Op deze manier is het textielframe niet alleen een decoratieve, maar ook praktische oplossing.

Meer info over onze textielframes? Klik hier!

Wilt u meer informatie over dit product?
Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners