Interieurfolie

Bent u helemaal uitgekeken op uw keukenblok, maar is deze eigenlijk nog niet aan vervanging toe? Kies dan voor een nieuw jasje met behulp van interieurfolie! Dankzij de talloze opties in kleur en structuur is er altijd een versie die bij u past. Denk aan een houtlook, steen-look of een neutrale kleur. Het is slechts een greep uit het assortiment.

Eindeloze mogelijkheden

Interieurfolie is niet enkel geschikt voor keukenblokken, maar ook voor o.a. kasten, bureaus, balies of deuren. Op deze manier kunt u het meubel gewoon blijven gebruiken, maar ziet het er weer als nieuw uit. Onze monteurs komen graag bij u op locatie voor de uitvoering.

Kozijnen wrappen

Geef ook uw kozijnen de uitstraling die ze verdienen! Met behulp van speciale facade folie kunnen wij zowel aluminium als kunststof kozijnen voorzien van een nieuwe uitstraling en extra bescherming. Schilderen met folie!

De facade film kan ook toegepast worden voor andere doeleinden, zoals het wrappen van buitengevels en panelen voor een nieuwe uitstraling van uw bedrijfspand.

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie!

Wilt u meer informatie over dit product?
Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs *SMO Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners