• Wanddecoratie

  Het printen van wanddecoratie is veelomvattend en er zijn dan ook talloze decoratieve oplossingen voor uw muren beschikbaar. Een fotopaneel, aluminium textielframe met doek, opgespannen canvasprint, Artex naadloos behang of een decoratieve muursticker: het is slechts een greep uit ons brede assortiment.

  Wanddecoratie in frame

  Wilt u snel en voordelig een beeld kunnen aanpassen? Dan zijn onze indoor aluminium textielframes een perfecte oplossing! Met deze textielframes kunt u vele geprinte fotodoeken en stoffen banieren snel spannen en verwisselen. We printen in fullcolour op sublimatie polyesterdoeken. Deze fotodoeken worden daarna voorzien van een kunststof pees, waardoor het fotodoek eenvoudig door eenieder en snel in aluminium textielframes te plaatsen is of vervangen kan worden.

  Wanddecoratie op maat

  Uw eigen ontwerp op fotopaneel: dat zorgt voor een unieke beleving in een modern interieur of gebouw en blaast iedere ruimte nieuw leven in!
  Het beeld wordt direct op het plaatmateriaal of op stickermateriaal geprint. De sticker wordt vervolgens strak op (kunststof of Dibond) panelen geplakt. Onze fotopanelen kunnen worden geleverd met een handig blind ophangsystemen, voor een optimaal en strak resultaat.

  Voordelen fotopaneel:

  • Strak en modern
  • Fotokwaliteit fullcolour print
  • Diverse soorten plaatmateriaal mogelijk

  Voor wand vullende afbeeldingen kan er gekozen worden uit bijvoorbeeld Artex. Dit is een dun kunststof textielbehang, wat, gezien de beschikbare printbreedte, naadloos aangebracht kan worden op wanden met speciale lijm.

  Meer sfeer, informatief of gewoon een andere uitstraling, met wand- of raamdecoratie van de Letterspecialist haalt u een echte eyecatcher in huis. We werken met hoogwaardige materialen en zijn bekend met alle mogelijk- en onmogelijkheden. Nog geen idee hoe uw pand te verfraaien? Onze ontwerpstudio denkt graag met u mee.

  Meer info over Erik Klöpping