Zeefdrukken
Zeefdrukken

Zeefdrukken

Wist u dat wij een eigen zeefdrukkerij in huis hebben? Jazeker! Onze collega Rob is al jaren onze vaste kracht op de zeefdrukkerij en is dankzij zijn jarenlange ervaring een échte specialist. De Letterspecialist is de perfecte partner op het gebied van zeefdrukken!

Wat is zeefdruk?
Zeefdrukken is een sjablonendrukproces waarbij de inkt door een zeef wordt geperst middels een rakel. Met behulp van een ontwerpsjabloon wordt het raam met een UV-lichtbron belicht, waardoor het gewenste (te drukken) beeld in het zeefraam ontstaat. Het zeefraam wordt vervolgens vastgezet in de machine, waarna het gekozen materiaal onder de machine wordt geplaatst. Dit kan bijvoorbeeld een paneel of stickermateriaal zijn. De inkt wordt vervolgens op het zeefraam gegoten en met een rakel, dóór de zeef, op het materiaal gedrukt.

Per kleur in het beeld wordt een apart sjabloon gemaakt, waarna het gehele traject weer opnieuw wordt doorlopen. Het drukken met 1, 2 of 3 kleuren is het meest gangbaar, maar ook drukken met meer kleuren is mogelijk. Naarmate de oplage hoger wordt zal zeefdruk per stuk voordeliger worden.

De voordelen van zeefdruk:

  • Hoogwaardige druktechniek;
  • Een professionele uitstraling;
  • Zéér goede kleurechtheid;
  • Duurzame print;
  • Inzetbaar op een breed scala aan producten en materialen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zeefdrukken voor uw project? Neem dan contact op met onze specialist Rik zodat hij u kan adviseren over de beste oplossing.

Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners