Big Ass Battery

𝗣𝗼𝘄𝗲𝗿𝗳𝘂𝗹 𝘀𝗶𝗴𝗻𝗶𝗻𝗴!

Heeft u ze al zien staan? Het zijn de energieopslagsystemen van Big Ass Battery! Ze zorgen voor een razendsnel vermogen om machines en bedrijven te laten draaien. En natuurlijk kan een opvallend en strak logo hierop niet ontbreken! Als signpartner voorzien wij alle containers van een mooi jasje. Dit maken we uit matzwarte composietplaat en wordt als 3D freeslogo op de container gemonteerd. Ook voor de klant containers produceren en monteren wij de reclame in de juiste huisstijl.

Natuurlijk mag ook de buitenreclame voor de locatie in Helmond niet ontbreken! De productiehal is voorzien van twee grote, verlichte doosletterteksten die vakkundig zijn gemonteerd door ons eigen team.

Niet alleen in het straatbeeld en op de bouwplaats valt Big Ass Battery op, maar ook op de weg! De twee bedrijfswagens zijn niet te missen dankzij de satin black carwrap met opvallende, glanzende roze belettering. Wat een plaatje, hè?

Wij bedanken het team van Big Ass Battery voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Op naar nog véél meer gave projecten!

Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners