De Bruyn Metaal

Voor het 30-jarige bestaan van De Bruyn Metaal in Bergeijk koos het bedrijf voor een geweldige vernieuwing van de huisstijl! Wij mochten onderdeel uitmaken van deze rebranding door de nieuwe huisstijl door te voeren in de productie en montage van de opvallende signing. Tevens onze complimenten aan Mula Reclamebureau voor de creatie en ontwikkeling van deze huisstijl.

Eén van de onderdelen van dit diverse project is de gewrapte bedrijfswagen. Deze was eerst grijs van kleur, maar is door onze plakspecialisten compleet zwart gewrapt en voorzien van een full colour beeld. Daarnaast zijn ook de bewegwijzering, vlaggen en buitenmat compleet in de nieuwe stijl.

Bij de entree is een glasplaat met daarachter een prachtig beeld gemonteerd. Dit geeft extra diepte en een zéér fraaie uitstraling. De productiehal is voorzien van informatieve panelen over de verschillende bewerkingen en machines. Een super klantvriendelijke manier om uitleg te geven aan de bezoekers! Tot slot maken de spandoeken en bouwhekdoeken in de productieruimte het plaatje compleet.

Graag willen wij De Bruyn Metaal van harte feliciteren met de ombouw van deze complete huisstijl. Een resultaat om trots op te zijn. En wij zijn uiteraard trots dat we hieraan mochten meewerken!

Stel hier uw vraag

    Archipel Thuis logo Berkvens Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners