Jamin Tiel

Wij zijn super trots dat wij voor Jamin de complete signing mogen verzorgen. Zo realiseren we met veel plezier de productie en montage van zowel de binnen- als buitenreclame van de winkels. Onlangs was de winkel van Jamin Tiel aan de beurt: een compleet nieuw filiaal met verschillende facetten van visuele reclame.

De buitenzijde van het pand is voorzien van verlichte reclame: namelijk indirect verlichte doosletters. De witte letters worden aan de achterzijde roze uitgelicht, waardoor de sign ook in het donker perfect opvalt. Op de andere kant van de gevel is het logo terug te vinden in freesletters en de raampartij is voorzien van folie met een roze design.

Natuurlijk kan het gekleurde streepjesmotief binnenin de winkel niet ontbreken! Deze folie is door onze specialisten vakkundig op de panelen bevestigd. Uiteraard zijn ook de schappen voorzien van signing met een pakkende boodschap. In de vorm van stickers, panelen en freesletters: de winkel is fantastisch aangekleed! Kortom, dit project van Jamin Tiel is een feestje om naar te kijken.

Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs *SMO Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners