MSI

Bij MSI Nederland is ons gevraagd om het kantoor en de distributie-omgeving aan te kleden in de bekende huisstijl. Geen probleem uiteraard! Wij gingen direct aan de slag.

De bewegwijzering buiten is erg klantvriendelijk voor bezoekers, maar natuurlijk ook handig voor het eigen personeel. Door middel van pand- en raambelettering is het hoofdkantoor weer voorzien van mooie signing. De zuilen en wandstickers maken het project compleet!

Alle facetten zijn in eigen huis geproduceerd en gemonteerd door onze vakkundige monteurs. Dit project resulteert in een combinatie van merkbeleving voor de gasten en een prettige werkomgeving voor de medewerkers.

Stel hier uw vraag

    Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo Driessen Autogroep Logo Engie Logo Ergon Werkmakelaars logo Heijmans Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Minkels Solutions to rely on Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Smurfit Kappa Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Logo Unica Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach Logo Woonpartners