DanBred / KLASSE

Signing voor het nieuwe kantoor van DanBred / KLASSE

Al 25 jaar is KLASSE één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van varkensgenetica. In dit jubileumjaar stond een bijzondere gebeurtenis op het programma: de verhuizing naar een nieuwe locatie. Hier komen het kantoor, het laboratorium en één van de sperma winstations samen. Een prachtige plek middenin het buitengebied van Son en Breugel voor KLASSE en partnerorganisatie DanBred. Een locatie waar passende signing niet kan ontbreken.

Het buitenterrein is op verschillende plekken voorzien van duidelijke bewegwijzering. De lichtgevende bewegwijzeringszuilen zorgen ervoor dat de locatie ook in het donker goed zichtbaar is. De wapperende banieren kleden de buitenruimte verder aan.

Aankleding van de binnenruimte

Bij binnenkomst in de hal valt je oog direct op de houten lattenwand waar de logo’s van DanBred en KLASSE, gelaserd uit dik acrylaat, op gemonteerd zijn. Samen met het rode varken, het beeldmerk van DanBred en door ons voorzien van het bedrijfslogo, is deze ontvangstruimte meteen het visitekaartje van het bedrijf.

De wanden in de kantine zijn voorzien van naadloos fotobehang dat doorloopt voorbij het keukenblok. In het kantoor, waar het kenmerkende rode varken zelfs bovenop de kast te vinden is, is de wereldkaart van geprint PET vilt een echte eyecatcher!

Op de ramen van o.a. de vergaderruimtes is een strook raamfolie geplaatst. Door ook hier het beeldmerk van DanBred weer terug te laten komen vormt het een mooi geheel met de rest. In de grote vergaderkamer is de akoestiek verbeterd door het plaatsen van wandprints van akoestisch materiaal. Door de (verwisselbare) prints in verschillende maten en diktes te gebruiken ontstaat er een speels effect.

Een totaalproject waarbij alle facetten van onze organisatie aan bod komen. Van advies tot ontwerp en van productie tot montage!

Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs *SMO Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners