SMO Helmond

Een nieuwe locatie voor Huize d’n Herd

Huize d’n Herd, opgericht in 1967, is een begrip in Helmond. Deze opvang voor dak- en thuislozen van SMO Helmond is gevestigd aan de Bindersestraat. Door de verouderde staat van het oorspronkelijke gebouw is er gekozen voor nieuwbouw. Het nieuwe Huize d’n Herd biedt plek aan in totaal 83 mensen. Het complete pand is zowel binnen als buiten door ons voorzien van signing. In een zeer korte tijd hebben wij hier een prachtig project mogen realiseren.

Samen met de locatie hebben we een compleet concept bedacht dat vertaald is in een totaalplan voor de bewegwijzering en interieurdecoratie.

Klantwens; geen klinische uitstraling maar een warm huiselijk gevoel voor de bewoners creëren. Zo is er voor de kamernummers en de naambordjes gekozen om te werken met MDF. Door dit materiaal te combineren met een gefreesde sierrand en een sierlijke lettertype  ontstaat er een warme uitstraling. De lakafwerking zorgt ervoor dat alles goed en makkelijk te reinigen is wat belangrijk is voor signing in de zorg.

De bijpassende bewegwijzeringsborden in én naast de liften zijn uitgevoerd in dezelfde stijl en ook uitgevoerd in de kleur van de verdieping. Ga je met de trap naar boven dan geven duidelijke cijfers aan op welke verdieping je je bevindt. De subtiele raamfolie geeft nog voldoende zicht op de wandprints die op elke verdieping zijn aangebracht. Prachtige zwart wit sfeerbeelden die refereren naar Helmond zijn gemaakt uit naadloos fotobehang.

Overal in het gebouw wordt door middel van duidelijke pictogrambordjes aangegeven wat de functie van de ruimte is. De brievenbusjes bij de voordeur zijn voorzien van huisnummers gelaserd uit gekleurd acrylaat en ook de complete buitenruimte is voorzien van duidelijke bewegwijzering.

Wij bedanken SMO Helmond voor het mooie project dat we samen hebben mogen realiseren. Een fijne samenwerking om trots op te zijn!

Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs *SMO Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners