Van Rooijen logistiek

Iwan van de Geer – van Rooijen Logistiek

Reeds jaren doen wij zaken met de Letterspecialist voor al onze voertuigreclames, bebording en reclames op gebouwen. Omdat wij veel met klantenreclames op onze trailers rijden waarbij wij onze klanten in contact brengen met de Letterspecialist is het prettig dat zij een meer dan professionele organisatie hebben. We zijn erg tevreden over het complete pakket dat zij ons kunnen leveren. De uitspraak one-stop-shopping is hier echt van toepassing.

 

Martijn Veldhuis – de Letterspecialist

Van Rooijen is een zeer gewaardeerde klant van ons waar wij al jaren zeer prettig mee samenwerken. Een groot internationaal transportbedrijf met vestigingen in Nederland en België. Het wagenpark bestaat uit honderden trailers en trekkers. Wij verzorgen alle belettering van alle trailers en de trekkers en daarnaast verzorgen wij ook de aankleding van de diverse panden door middel van lichtreclame, gevelletters, bebording, bewegwijzering etc. Ondanks de grootte van het bedrijf zijn de lijnen kort en is het prettig schakelen met de betrokken contactpersonen bij van Rooijen. We hebben inmiddels zelfs onze eigen de Letterspecialist – Van Rooijen trailer! Heeft u hem al gezien?

Stel hier uw vraag

    Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo Driessen Autogroep Logo Engie Logo Ergon Werkmakelaars logo Heijmans Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Minkels Solutions to rely on Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Smurfit Kappa Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Logo Unica Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach Logo Woonpartners