Wij zijn JONG

Bouwen aan de toekomst van de nieuwe generatie door een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen: dat is Wij zijn JONG. En wij zijn supertrots dat wij voor deze mooie organisatie de productie en montage van de nieuwe signing mogen realiseren! Niet enkel het hoofdkantoor hebben we mogen voorzien van een nieuwe uitstraling, maar ook alle kinderdagverblijven van Korein, Kwink en Skar. Graag nemen wij u mee in dit grote, vrolijke project!

De diverse locaties hebben wij mogen voorzien van onder andere nieuwe reclameborden, spandoeken, bewegwijzering, reclamezuilen en raambelettering. Het hoofdkantoor is opgefleurd middels chique freesteksten, raamdecoraties en wandbekleding. Tot slot hebben wij ook autobelettering in de nieuwe huisstijl mogen realiseren! Een ontzettend divers en vrolijk project waar wij erg trots op zijn!

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan gauw contact met ons op! Wij adviseren u met alle plezier.

Stel hier uw vraag

    Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo Driessen Autogroep Logo Engie Logo Ergon Werkmakelaars logo Heijmans Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Minkels Solutions to rely on Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Smurfit Kappa Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Logo Unica Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach Logo Woonpartners