Wij zijn JONG

Bouwen aan de toekomst van de nieuwe generatie door een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen: dat is Wij zijn JONG. En wij zijn supertrots dat wij voor deze mooie organisatie de productie en montage van de nieuwe signing mogen realiseren! Niet enkel het hoofdkantoor hebben we mogen voorzien van een nieuwe uitstraling, maar ook alle kinderdagverblijven van Korein, Kwink en Skar. Graag nemen wij u mee in dit grote, vrolijke project!

De diverse locaties hebben wij mogen voorzien van onder andere nieuwe reclameborden, spandoeken, bewegwijzering, reclamezuilen en raambelettering. Het hoofdkantoor is opgefleurd middels chique freesteksten, raamdecoraties en wandbekleding. Tot slot hebben wij ook autobelettering in de nieuwe huisstijl mogen realiseren! Een ontzettend divers en vrolijk project waar wij erg trots op zijn!

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! Wij adviseren u met alle plezier.

Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners