• Bestelwagens

  Uw bedrijfsnaam of dienst wordt door middel van autobelettering of carwrapping elke dag onder de aandacht gebracht. Het is het visitekaartje van uw bedrijf dus het is heel belangrijk dat uw voertuig een professionele uitstraling heeft. Wij streven iedere dag naar tevreden klanten, of u nu een of meerdere bestelwagens wil laten beletteren, wij staan graag tot uw dienst!

  Bestelwagens op de weg

  Wilt u ook dat uw bestelwagen alle aandacht krijgt? Bij de Letterspecialist werken wij met de gerenommeerde merken, ons stickervinyl heeft de hoogste kwaliteit en daarnaast brengen we het aan met laminaat zodat u ten aller tijden verzekerd van een duurzaam product. Onze ervaren sign monteurs voeren de belettering of carwrap uiterst vakkundig en secuur uit. Als u ons aangeeft met wat voor soort wagen wij te maken hebben en eventueel aangeleverde bestanden mogen ontvangen zoals: afbeeldingen, teksten en logo’s, dan verzorgt onze ervaren ontwerpafdeling een voorontwerp zodat u precies weet hoe uw bestickerde wagen eruit komt te zien. Pas als dit akkoord is beginnen wij met het productie proces en het beletteren van uw bestelwagen.

  Hoe valt u op?

  Onze orderbegeleiders denken graag actief mee met u als opdrachtgever over het ontwerp, uitvoering en de uiteindelijke montage. Bij de Letterspecialist bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. We beschikken over ruim 25 jaar ervaring en adviseren u graag op het gebied van alle mogelijk- en onmogelijkheden. Wilt u uitgebreide informatie mail of bel ons gerust!

   

  Meer info over Erik Klöpping