• Freesletters

  Op zoek naar aansprekende wanddecoratie voor op uw kantoor, ontvangsthal of gevel? Ons assortiment laser gesneden- en freesletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Alle denkbare vormen zijn mogelijk, dus ook voor uw bedrijfslogo maken wij graag een voorstel.

  De mogelijkheden met freesletters

  Vaak worden door en door gekleurde kunststoffen gebruikt. Voor exclusievere freesletters zijn er letters uit o.a. RVS, koper of (geanodiseerd) aluminium. Bijna alle kleuren, incl. goud, zilver, spiegel of metallic zijn mogelijk. Ons machinepark stelt ons in staat om de diverse materialen te frezen, maar ook het lasersnijden van kunststoffen kunnen we in eigen huis. Hierdoor is het mogelijk geworden om extra kleine letters te realiseren. De freesletters kunnen, afhankelijk van de materiaalkeuze, zowel binnen als buiten gebruikt worden en kunnen rechtstreeks tegen de wand of op bijpassende afstand houders worden gemonteerd. Daarnaast zijn er nog verschillende verlichtings opties beschikbaar waar wij u natuurlijk met alle plezier over informeren.

  Mocht u besluiten de letters zelf te willen monteren dan zorgen wij voor een geschikte montagemal inclusief een gedetailleerd boorplan.

  De keuze is zeer divers…

  Daarom denken wij actief met u als opdrachtgever mee over het ontwerp, de technische uitvoering en de uiteindelijke montage zodat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Aarzel niet om naar de mogelijkheden van onze frees- of doosletters te informeren.

  Meer info over Erik Klöpping