Freesletters

Freesletters

Op zoek naar aansprekende wanddecoratie voor op uw kantoor, in uw ontvangsthal of op de gevel van uw bedrijfspand? Ons assortiment laser gesneden- en freesletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Alle denkbare vormen zijn mogelijk, dus ook voor uw bedrijfslogo maken wij graag een voorstel!

De mogelijkheden van freesletters

Vaak worden door en door gekleurde kunststoffen gebruikt. Voor exclusievere freesletters zijn er letters uit o.a. RVS, koper of (geanodiseerd) aluminium mogelijk. Vrijwel in alle kleuren kunnen wij uw freesletters produceren. Zelfs goud- en zilverkleurig, metallic en spiegelend materiaal behoort tot de opties.

Ons machinepark stelt ons in staat om de diverse materialen te frezen, maar ook het lasersnijden van kunststoffen kunnen we in eigen huis. Hierdoor is het mogelijk om extra kleine letters te realiseren. De freesletters kunnen, afhankelijk van de materiaalkeuze, zowel binnen als buiten gebruikt worden en kunnen rechtstreeks tegen de wand of op bijpassende afstandhouders worden gemonteerd. Bovendien zijn er verschillende verlichtingsopties beschikbaar waar wij u natuurlijk met alle plezier over informeren. Mocht u besluiten de letters zelf te willen monteren dan zorgen wij voor een geschikte montagemal inclusief een gedetailleerd boorplan.

Mogen wij u adviseren?

Wij denken graag actief met u mee over het ontwerp, de technische uitvoering en de uiteindelijke montage, om zo tot het perfecte eindresultaat te komen. Wij bekijken graag uw situatie en geven vrijblijvend een passend advies. Misschien is een doosletter namelijk ook wel supergeschikt en in dat geval laten wij u graag de verschillen zien.

Stel hier uw vraag

    Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo Driessen Autogroep Logo Engie Logo Ergon Werkmakelaars logo Heijmans Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Minkels Solutions to rely on Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Smurfit Kappa Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Logo Unica Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach Logo Woonpartners