Promotiematerialen, stickers en labels

Promotiematerialen, stickers en labels

Bent u op zoek naar producten voor korte termijn promotie? Onze actie- en promotiematerialen bieden de oplossing! Voor nagenoeg elke toepassing, op bijna elke ondergrond en voor de meeste locaties hebben wij een passend product en oplossing.

Promotiematerialen voor elke ondergrond

We hebben voor diverse ondergronden (tijdelijke)oplossingen. Of het nu gaat om branding, tijdelijke signalisatie of het promoten van een actie maakt hierbij niet uit. Denk bijvoorbeeld bij een ijzerhoudende ondergrond aan magneetfolie. Voor op stoep, straat en asfalt hebben we Streetwrap wat full colour is te printen en we in elke vorm kunnen schoonsnijden.

Natuurlijk hebben we ook een groot assortiment tijdelijke folies. Denk dan aan zelfklevend of statisch hechtend. Maar ook yuppo stickers welke dmv met het oog nauwelijks zichtbare zuignapjes veel kan worden hergebruikt.

Systemen als promotiematerialen

We kunnen u ook adviseren en helpen met het kiezen van systemen zoals roll-up banners, systeemwandjes, spandoeken en vlaggen. Deze producten zijn ideaal voor beurzen en shop-in-shop toepassingen. De beste kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Meer informatie?

Wil je meer weten of wens je een offerte op maat?
Neem contact op met De Letterspecialist

Vraag direct meer informatie aan »