Zonwering & veiligheidsfolie

Zonwering & veiligheidsfolie

De ontwikkelingen op het gebied van zonwering en veiligheidsfolie zijn erg hard gegaan de afgelopen jaren waardoor er een scala aan nieuwe mogelijkheden is ontstaan. Van warmte absorberend, decoratief,  enkel- of dubbelzijdig translucent tot veiligheid verhogende materialen. Voor elke bedrijfs- en woonomgeving bestaat een passende oplossing, zo ook voor die van u.

Zonwering en veiligheidsfolie beschermd

Zonwerende folie is de oplossing tegen overtollig zonlicht en warmte. Deze raamfolie is flinterdun waarin gemetalliseerde moleculen zijn verwerkt die voor een hoge warmtewering, inkijk- of UV-wering zorgen. Gemetalliseerde folies hebben een reflecterende eigenschap, waardoor UV licht wordt teruggekaatst en minder schadelijk zonlicht wordt doorgelaten.

Er bestaan diverse soorten glasfolie zoals spiegelfolie en zonwerende folie. De meest bekende glasfolie is de zon- en warmte werende variant. Deze zonwerende folie is leverbaar met of zonder spiegeleffect en is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat ze altijd bij de gevel en stijl van uw bedrijfspand, kantoor of woonhuis past.

De meeste glasfolies hebben meerdere functies. Zo heeft UV-werende folie tevens zon- en warmte werende eigenschappen en veiligheidsfolie tevens UV-werende eigenschappen. Door het aanbrengen van glasfolie kunt u niet alleen het hinderlijke zonlicht reduceren, ook kunt u de warmte van het zonlicht verminderen wat bijdraagt aan een prettiger werk- of leefklimaat.

Een ander voordeel van glasfolie is dat het daglicht normaal grotendeels wordt doorgelaten, maar tegelijkertijd de hinderlijke schitteringen van zonlicht worden tegengehouden.

Verder is de folie na montage onderhoudsvrij en verkleurt niet. Doordat de glasfolie is voorzien van een kras vaste coating zal de glasfolie niet beschadigen en kunnen de ramen normaal gewassen worden.

Veiligheidsfolie is er in verschillende varianten. Zo is er anti graffiti folie, anti-inbraak folie en zelfs explosie werende folie.

Wilt u meer weten? Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte oplossing voor uw situatie.

Stel hier uw vraag

    Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo Driessen Autogroep Logo Engie Logo Ergon Werkmakelaars logo Heijmans Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Minkels Solutions to rely on Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Smurfit Kappa Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Logo Unica Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach Logo Woonpartners