Tijdelijke belettering

Tijdelijke belettering

Als specialist in beletteringen kunnen wij werkelijk elk type voertuig van een tijdelijke of permanente belettering voorzien. Onze tijdelijke promotionele beletteringen stellen u als klant in staat om uw voertuig te voorzien van een belettering die simpel afneembaar is. Ook is het mogelijk om een kosten-efficiënte belettering voor een eenmalig gebruik te realiseren. Natuurlijk is het hierbij ook belangrijk dat het eindproduct een even zo duurzame uitstraling heeft als ons normale beletteringstraject.

Efficiënt voor iedereen

Bij de Letterspecialist kunnen wij ook rekening houden met de tijdelijke aard van een actie of promotie door hierop in te spelen met onze materiaalkennis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met magneetfolie een afneembare promotie te ontwikkelen die keer op keer her te gebruiken is. Deze magneetfolies zijn in verschillende diktes verkrijgbaar en kunnen in elke gewenste vorm gesneden worden.

Daarnaast zijn onze snijfolies voorzien van een slimme lijm-laag die vrijwel overal op te plakken is en eenvoudig te verwijderen is. Beide materialen zijn met diverse print- en snijmethoden te bewerken waardoor er weinig onmogelijkheden bestaan voor een perfecte afwerking.

Sla uw slag

Onze orderbegeleiders denken graag actief met u mee over het ontwerp, de uitvoering en de uiteindelijke belettering. We beschikken over ruim 25 jaar ervaring en adviseren u graag op het gebied van alle mogelijk- en onmogelijkheden. Bij de Letterspecialist bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Wilt u uitgebreide informatie? Mail of bel ons gerust!

Wilt u meer informatie over dit product?
Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners