Tijdelijke belettering
Tijdelijke promotie voertuigen beletteren met uw huisstijl? Bel de Letterspecialist

Tijdelijke belettering

Als specialist in beletteringen kunnen wij werkelijk elk type voertuig van een tijdelijke of permanente belettering voorzien. Onze tijdelijke promotionele beletteringen stellen u als klant in staat om uw voertuig te voorzien van een belettering die simpel afneembaar is. Ook is het mogelijk om een kosten efficiënte belettering voor een eenmalig gebruik te realiseren. Natuurlijk is het bij tijdelijke promotie voertuigen even zo belangrijk dat het eindproduct een even zo duurzame uitstraling heeft als ons normale beletterings traject.

Efficiënt voor iedereen

Bij de Letterspecialist kunnen wij ook rekening houden met de tijdelijke aard van een actie of promotie door hierop in te spelen met onze materiaalkennis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met magneetfolie een afneembare promotie te ontwikkelen die keer op keer her te gebruiken is. Deze magneetfolies zijn in verschillende diktes verkrijgbaar en kunnen in elke gewenste vorm gesneden worden.

Daarnaast zijn onze snijfolies voorzien van een slimme lijm laag die vrijwel overal op te plakken en eenvoudig te verwijderen is. Beide materialen zijn met diverse print- en snijmethoden te bewerken waardoor er weinig onmogelijkheden bestaan voor een perfecte afwerking.

Sla uw slag

Onze orderbegeleiders denken graag actief met u mee over het ontwerp, uitvoering en de uiteindelijke montage. We beschikken over ruim 25 jaar ervaring en adviseren u graag op het gebied van alle mogelijk- en onmogelijkheden. Bij de Letterspecialist bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Wilt u uitgebreide informatie mail of bel ons gerust!

Stel hier uw vraag

    Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo Driessen Autogroep Logo Engie Logo Ergon Werkmakelaars logo Heijmans Logo Janssen Fritsen Logo Knaapen groep Logo Minkels Solutions to rely on Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Smurfit Kappa Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Logo Unica Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach Logo Woonpartners