Spandoeken

Bouwhekdoek - Stedelijk College Eindhoven

Bent u op zoek naar een spandoek op frame als tijdelijke oplossing voor promotionele doeleinden? Of juist een stukje merkbeleving voor de langere termijn? Spandoeken zijn nog steeds een zeer effectief middel als promotie bij speciale acties, presentaties, sportwedstrijden, evenementen en festivals. Maar natuurlijk ook voor permanente toepassing, bijvoorbeeld opgespannen in een frame. Onze spandoeken zijn leverbaar in uiteenlopende materialen en op elk gewenst formaat.

  • Frontlit PVC: Frontlit is een stevig zeildoek dat langdurig geschikt is om zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het sterke polyesterweefsel bij uitstek geschikt voor grote outdoor toepassingen.
  • Meshdoek: Spandoeken gemaakt van meshdoek zijn geschikt voor plaatsing op locaties waar veel wind staat. Het materiaal is voorzien van kleine gaatjes, door de open structuur is het spandoek beter bestand tegen de wind en blijft het strak hangen.
  • Blockout: Deze PVC spandoeken, die dankzij een zwarte tussenlaag geen licht doorlaten, kunnen aan beide kanten bedrukt worden. Als u de voorkant van het dubbelzijdig bedrukte spandoek bekijkt, dan kunt u de bedrukking aan de achterzijde niet zien, zelfs niet bij fel zonlicht.

Verlichte spandoeken

Wilt u ook in het donker zichtbaar zijn? Dan hebben we diverse verlichtingssystemen om het spandoek perfect uit of aan te lichten. Ook voor tijdelijke oplossingen hebben wij systemen welke we direct kunnen aanbrengen. Er zijn systemen waarbij je de optie hebt om zowel van onder als boven uit te lichten. Zo creƫren we altijd een chique oplossing. Ook is er de mogelijkheid om doeken van achteruit te verlichten (backlit).

Montage en plaatsing van spandoeken en frames

De Letterspecialist beschikt over een eigen montageteam welke gespecialiseerd is in montage van alle signproducten; van doosletters tot reclamezuilen. Zo plaatsen we door het hele land alle uitingen vakkundig en snel. Ook in het geval van bijvoorbeeld stormschade, treedt ons montageteam snel op!

Wij maken spandoeken op elk formaat, voor elke locatie en adviseren u graag over welke producten het beste passen bij uw wensen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wilt u meer informatie over dit product?
Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs *SMO Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners